onsdag 25 april 2012

Kass träning

Gjorde en fin salladslåda igår kväll som jag tog med till jobbet. Dock glömde jag att ta med mig något protein som t.ex. kycklingfiléer. Som tur var så hade jag en burk tonfisk på jobbet, men det var lite lite energi i det (ca 150 kcal och 36 g protein). Såg nu att det faktiskt inte är så mycket fett i tonfisk som jag trodde, 1 g per 100 g (en burk 140 g tonfisk). Hade på lite olivolja på salladen för att få upp energiinnehållet.

Efter jobbet så hade jag ca 40-45 min över innan jag skulle till frisören.
Började med 4 min crosstrainer och sedan lite kettlebellsvingar med 28 kg. Jobbade lite rotationsfrivändningar med sandsäcken också.
Riggade sedan en bänkpress och en stång på benböjen.

Körde några rep bänkpress på 60 kg och det kändes inte riktigt bra (var nog inte riktigt uppvärmd trots att jag hade kört lite armhävningar innan). Valde då att hoppa över bänkpressen och körde istället armhävningar med blått gummiband som extra motstånd. Blev också ett set dips i redcord.

Sedan skulle jag köra axelpress med sång. Lassade på 49 kg och fick inte upp den utan att köra push-press (körde 3 st). Minskade ner till 44 kg och då fick jag upp den några rep. När jag sedan skulle köra igen så fick jag inte upp den utan var tvungen att minska till 41,5 kg för att få upp den.
Känner mig riktigt svag i axlarna. Hade trott att jag skulle börjat öka i styrka snart.

Hur som helst så blev det inte en så effektiv träning idag. Hoppas kunna köra ett bättre pass

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar