söndag 22 april 2012

Igår roligt pass på Crossfit Örebro

Igår så blev det ett beök på Crossfit Örebro på deras pass kl. 10.00. På fredagskvällen var det fullbokat, men när jag kollade en timma innan passet så fanns det en plats.
Jag hade förut ett årskort där, men eftersom jag bara uttnyttjar det  2-3 ggr per månad så har jag valt att inte förnya det eftersom det inte blir gångbart ekonomiskt. Det är faktiskt mest för det sociala som jag åker dit, för de flesta crossfitpass kan jag ju köra på jobbet om jag vill. Nackdelen med att köra engångsträningar för 100 kr, är att man inte kan boka som vanligt utan att man måste maila för att kunna boka. Men som tur var så såg man mitt meddelande och jag fick komma.

Passet var riktigt roligt och bra

Efter uppvärmingen så skulle vi köra 4 varv av
Bulgarina splitsquat med 2 st kettlebell hängande i händerna. 6-8 rep.
Jag körde första setet med 2x20 kg, 2 set med 2x24 kg och sista setet med 2x28 kg
Efter det var det supinerade pull-ups- 4-6 rep. Jag testade först med en 24 kg´s kettlebell som extravikt, men då orkade jag bara 2 st så de resterande körde jag med 20 kg och då klarade jag 4-5 rep nästan varje gång. Mellan varje övning skulle man vila ca 2 min. Idag har jag lite träningsvärk i sätet vilket jag antagligen har bulgarian split squat att tacka för (eller min löpning igår)

Dagens Metcon var 6 min
12 Wallball - 10 kg
9 Toes to bar
6 Burpees
Jag hann 4 varv och 6 st wallball.

Denna gång var jag ganska strikt med mina wallballs och om jag inte kastade tillräckigt högt så blev de ett no-rep. Om jag däremot kastade den tillräckligt högt, men den inte nuddade väggen så räknade jag den. Wallballs är något jag behöver träna mer på (är det som jag inte kan köra på jobbet då vi har fr lågt i tak). Toes to bar gick riktigt bra och burpess är inga problem, förutom att de är jobbiga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar