måndag 9 april 2012

Påskbuffe

Igår hade vi våra familjer på påskmiddag.. Skönt när man kan bestämma själva vad som står på bordet. Inga större problem att äta paleo, även om jag nog  fuksade lite genom att äta sill som ligger i röra (typ senapsill) och så var det pyttelite creme fraiche i en avokado/wasabifyllning som vi hade på ägghalvorna.

Den del av buffén som jag åt var
Kycklingben (klubbor) och kyckling nuggets.
  Sallader med ruccola, bladspenat, romansallad, sockerärtor, rädisor, sparris och rödlök. Tomatsallad med rödlök, lök, vitlök, örtkryddor, olivolja och lite balsamvinäger.

Som sagt blev det lite senapssill, hummersill och en sort till som jag inte kommer ihåg. Ägghalvorna med handskalade räkor, den kallrökta, gravade och den rökta laxen var supergoda, men favoriten var den rökta regnbågslaxen som vi köpte på trädgårdsmässan förra helgen.

Mamma hade gjort en kanonfin påsktårta, som jag tyvärr var tvungen att avstå från.
Men jag gjorde päron i ugn, med färsk ingefära och valnötter. Till det blev det kokoksmjölk. Supergott!

När de andra åt godis och chips så gjorde jag en egen skål med nötter, lite russin och kokoschips.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar