tisdag 24 april 2012

Coconut Aminos

Den här helgen så har jag försökt bättra på min matlagning. Har läst igenom kokboken Well-fed som det kommer komma en recension på när jag testat lite fler recept.

Har fått fylla på kryddskåpet efter att jag läste boken, vilket är kul då det kanske blir lite nya smaker.

Har fortsatt fylla på min lista på ord (på engelska) som jag inte vet vad det är för något.

Några saker som jag inte lyckats hitta i affären är "fire roasted tomatoes" som verkar vara vanligt i USA. De har också något typ av snacks som heter Fried Pork Rind, men det är inget som jag tror tilltalar mig och det behövde man bara använda om man ville.

Coconut Aminos är det som jag saknar mest. Fanns i rätt många av receptet och om jag förstått det rätt så är det något liknande soja i konsistensen (och används på likannde sätt). Det har jag inte lyckats hitta på nätet eller i någon butik. Någon som vet vart man kan få tag på det? Annars får jag beställa det från USA (som iHerb) eller England (som VitaminUK eller Red23).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar