tisdag 17 april 2012

Nya böcker

Igår så fick jag lite nya böcker. Vet dock inte när jag skall hinna läsa dem :)
Har ett gäng andra böcker som jag också vill läsa. Läser just nu The Primal Blueprint av Mark Sisson och kokboken Well Fed. Andra böcker som ligger i listan av intressanta böcker att läsa är Advances in Functional Training av Michael Boyle, Maximum Strength av Eric Cressey, Lights Out av T.S. Wiley, Poliquin Principles och 5/3/1 av Jim Wendler


Everyday paleo av Sarah Fragoso är en kokbok som jag läst mycket bra om. Så det är ju inte en bok man sträckläser utan jag skall kolla igenom den och se vilka recept som verkar godast. Sedan får man ju omvandla och översätta vissa ord.

Anatomy trains, av Thomas Myers, verkar väldigt intressant och det medföljer en DVD där man får se hur vissa behandlingstekniker används. Man får också se hur muskler och deras senor ser ut. Och det är på riktigt i en obduktionssal, så man får inte vara känslig när man tittar på den. Men om jag förstått det rätt så handlar den om hur olika muskel/senor hänger ihop och hur de olika mönstrena påverkar kroppen. Man får reda på övningar och behandlingstekniker som skall kunna fixa till obalanser.

The Paleo Answer är  Loren Cordains senaste bok. Loren fosrskar inom paleo och är Robb Wolf´s mentor. Och det är ju just Robb som jag läst/lyssnat mest på inom paleoområdet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar