tisdag 3 april 2012

Dagens träning

Några minuter Crosstrainer och sedan 500 m rodd på 1 min 39.5 s.

Jobbade sedan med kettlebellsvingar och kettlebellsnatch
Blev sedan ett gäng Get-up
2 per arm - 20 kg
2 per arm - 28 kg
1 per arm - 32 kg

När jag skulle köra sista med 32 kg  så tappade jag lite stabilitet i axeln när jag var på väg upp till sittande så jag tappade klotet på magen/bröstet (släppte inte greppet med orkade inte fånga upp den helt). Som tur var så hann jag bromsa lite med den andra handen annars hade jag verkligen fått kontroll på hur bra magmuskler jag har :)

Jobbade sedan med hållningsmarklyft på 70 kg (5 rep). Det varvade jag med seasawpress (2x20 kg, 2x23 kg och 2 set på 2x20 kg).. Körde också lite pull-up med neutralt grepp (mellan två hävräcken).
Avslutade med ett set enbens raka marklyft med 50 kg stång innan jag sprang iväg och åt en god köttfärspizza (med aubergine som botten).

1 kommentar:

  1. Bra jobbat! Mitt rekord på 500 meter rodd är 1:49 Lite mer träning så... Kortdistans på rodd är min bästa gren. ;-)

    SvaraRadera