måndag 2 januari 2012

Paleo & dagens gymträning

Jag har gått med i Lev Starks 30-dagars Paleoutmaning som börjar idag. Av några anledningar så kommer jag dock flytta lite på min start av den.
För att vara med så måste man registrera sig på bloggen och det kan max 200 st göra. Du kan välja om du vill följa Paleodiet (stenålderkost) eller LCHF. Varje vecka får du en handlingslista och varje dag så får du veta dagens recept. Passar perfekt för de flesta som vill ha strikta ramar. För mig däremot så känns det jobbigare när jag inte får välja hur jag vill (vilket jag i och för sig kommer att göra lite ändå). Hade hellre fått alla recept på en gång så att jag kunnat sätta ihop ett matschema som fungerar för mig, men som sagt så tror att de flesta har lättare att följa ett sådant upplägg där allt är bestämt.
Dessutom så får man flera olika träningsprogram som man själv väljer vilket man vill följa. Ett för hemmaträning med kroppen som redskap, ett för gymmet och ett med kettlebell.

Jag körde en kortare variant av gympasset idag på min friskvårdstimma

Började med 5 min crosstrainer och körde sedan 4 min O´Neil roddtest och kom 1144 m vilket är nytt PB (brukar ligga runt 1115 m)

Sedan
14-12-10-8 av
Bänkpress (40 - 45 - 50 - 55 kg)
Pull-ups (körde med blått gummiband när jag inte klarade av resterande)
Sedan 60 s planka med fötter på glidplattor (gled lite fram och tillbaka)

14-12-10-8 av
Dips
Stångrodd (35 - 45 - 50 - 55 kg)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar