fredag 27 januari 2012

Dagens träning

3 min crosstrainer
4 min max rodd. Kom 1122 m, vilket får räknas som helt OK med tanke på att jag nyss varit sjuk. Som vanligt efter att jag börjat köra paleo så mådde jag inte illa efter att tagit ut mig max på rodden.
Riggade sedan för en egenpåhittad WOD
Körde lite axelövningar och tränade på doubleunders innan WODen.

WOD
14 Marklyft på 1,2xkroppsvikt = 82,5 kg
10 Ringpush-up (alldeles ovanför golvet)
12 Marklyft
9 R-Push-up
..... osv
4 Marklyft
5 R-Push-up
2 Marklyft
4 Ring Push-up
Min tid blev 6.30 min

Efter det så körde jag enbens marklyft med skivstång
52,5 kg- 55 kg  - 60 kg - 65 kg
Varvade med bicepscurl. Har ju haft problem med att kunna köra just bicepscurl, men nu verkar det fungera igen och jag tar nog nästan lika mycket som för några månader sedan även om jag inte kört några rena bicepscurl.
Blev också några set dips med viktväst och fotmanchetter. Sammanlagt 20 kg
Varvade det med rygglyft med armlyft framåt. Detta med viktvästen och en 10 kg´s viktskiva.

Dagens middag blev Stinas Örtkyckling med sallad av ruccola, bladspenat, soltorkade tomater, tomat, gurka, blomkål, paprika och broccoli toppat med lite olivolja.


3 kommentarer:

 1. Stinas kyckling
  Ingredienser
  Styckad kyckling 80 %, vatten, salt, druvsocker(majs), kycklingbuljongpulver ( kyckling, salt), lök, socker, persilja, kyndel, tomat, surhetsreglerade medel citronsyra, svartpeppar, vegetabilisk olja(raps, solros), paprika, kryddextrakt (dragon, rosmarin, timjan, basilika, oregano), klumpförebyggande medel(E551)

  20% tillsatser det är inte något man bygger en starkr kropp med och det är så långt ifrån paleolitisk kost. Laga mat från grunden med riktiga råvaror! Som den här kyclingrätten utan socker, surhetsreglerande medel och e551!

  http://levstarkt.areaventyr.se/2011/08/01/kyckling-i-ugn-med-rostade-gronsaker/

  SvaraRadera
 2. Anledningen till Stina´s är att man inte behöver göra så mycket själv och att den är god. Just denna kväll så kom jag direkt från jobbet och då kunde min fru bara slänga in den i ugnen så blev det inte för sen middag. Min fru älskar dessutom såsen som hon gör på skyn även om det säkert går att göra egenkryddad sås själv. Sedan är jag ganska säker på att det inte är 20% tillsatser då vatten står som andra ingrediens. Även vanliga kycklingfileer är ofta ca 80% kyckling och sedan en massa vatten. Men helt klart bättre med mat där man gjort allt själv, men tycker ändå att Stinas kyckling är ett bra alternativ även om det är lite procecsserat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så här snabbt hade du gjort det själv och helt utan tillsatser http://levstarkt.areaventyr.se/2011/11/17/kyckling-marinerad-med-soltorkadetomater-orter-och-olivolja/

   Skyn av Stinas kyckling hade jag inte ätit det är ju koncentrerade tillsatser!

   Men det är jag!

   Radera