torsdag 26 januari 2012

Äntligen tränat igen

Äntligen ett träningspass igen. Blev ju sjuk i måndags, men började dricka Holistic Reds på kvällen så redan på tisdag morgon mådde jag bättre även om halsen fortfarande gjorde ont. Fuskade också med paleodieten och åt vanliga pannkakor och åt en hel del russin och mandlar också (sistnämnda ingår i paleo). Igår, onsdag så kände jag mig frisk, men valde att inte sätta igång med träningen då.

Dagens pass blev hyfsat lugnt.
7 min Crosstrainer (varannan minut fram/bak)
3 min Rodd (lugnt, ca 2.10 min/500m)

Liggande pullover med 2x10 kg hantlar på foamroller följt av liggande benlyft på foamrollen.
Detta växlades med seasawpress med 2x15 och sedan 2x20 kg
Därefter framåtlutad skivstångsrodd på 43-45,5 kg varvat med strikta pressar med samma skivstång (blev inte så många reps varje gång)
Körde också ett set strikta pull-ups innan jag gav mig.

Imorgon blir det nog ett lite tuffare pass, där jag bl.a. kommer köra lite marklyft (2 och enbens).

På lördag skall man hålla en liten kurs i Kettlebell på Crossfit Örebro, där man riktar in sig på tävlingslyften.
Skall bli intressant då jag inte jobbat så mycket med den biten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar