måndag 23 januari 2012

No paleo i helgen - Sjuk!!!

Vill innan jag börjar skriva betona att jag i vanliga fall inte har några problem med att ta  en pizza eller "fuska" med maten, men nu så gör jag en utmaning för att se hur jag reagerar på paleokosten och tyvärr så tror jag att kanske förstörde lite med just göra det jag nu skall beskriva.
I lördags var det svensexa för min svåger. Klart man hade kunnat krångla med att brställa annan mat än alla andra, men kände inte för att ta de diskusionerna just denna dag. Så det blev Hamburgetallrik med Pommes på O´learys. Dessutom så serverade man popcorn när vi väntade på maten, så det slank ner också. På kvällen blev det grabbigt med pizza, cola och en del chips, och jordnötter.
Sedan kom det vanliga tankefelet. Eftersom jag ändå "syndat" så kan jag lika bra ta lite godis och det blev en hel del godisbitar. Vi gick och la oss väldigt sent (04.30) och efter ca 2 timmar så vaknade jag och mådde illa och hade en hel del gaser. Kunde sedan inte somna om så jag la mig i soffan och kollade film istället. Blev lite svart på vitt att jag inte mår lika bra på en kost med socker och spannmål.

Dagen efter blev det också korv med bröd till lunch.
Hur som helst så blev det inte så mycket sömn och idag så kom det tyvärr halsont och huvudvärk.
Glömde tyvärr bort att ta mina Holistic REDS imorse. Skulle nog ha tagit dem redan igår då jag visste att jag sovit så dåligt. Så idag gick jag hem från jobbet, vilket är tråkigt då måndagar är den roligastge dagen då jag har 3 gruppträningspass. Blir hemma imorgon också. Blää!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar