torsdag 12 januari 2012

Hopprep & Dödens pass

Idag blev det ett snabbt pass innan lunch.
Började med att hoppa lite hopprep. Hade med mig mina två hopprep som är ett Aerospeed (köpt på Fler bollar i luften)  och ett Buddy Lee Ropemaster (köpt på Primalfitness). Gillar Aerospeed, men den version jag har är det ett lätt vajer till som gör att jag inte får någon fart på det. Får inte ihop det med Ropemaster heller. Känns som om själva handtaget är lite för långt. Men så kom jag på en idée. Man kan ju ta handtagen från Aerospeed och sätta dem på vajern från Ropemaster. Blev glatt överraskad av resultatet och fixade direkt 30 st doubleunders i rad. Just hopprep är en materialgren i crossfit :)

Därefter lite benböj och axeluppvärmning och framplockning av redskap till dagens pass.

Dödens pass (kallade någon det)
AMRAP på 20 min.
10 Push press 50 kg
10 Svingar 24 kg
10 Boxhopp 60 cm

Jag körde dock med 40 kg och hann då 11 varv och upp till 9 svingar. Det var 2 varv mer än mitt rekord som var 9 varv och 4 pushpresspå 40 kg.
Tur att jag valde 40 kg för axlarna var det som tog slut först.

2 kommentarer:

  1. Jag kör själv med aero speed och är mycket nöjd! :)

    SvaraRadera
  2. ahh då får jag alltså skylla på mitt simpla 50 kronors hopprep att jag inte är så bra på DU då? eller? :)

    SvaraRadera