lördag 7 januari 2012

Gårdagens Crossfit

Det blev ett pass nere på Crossfit Örebro vid lunch igår (hade blivit plats ledig)

Dagens WOD
50 kettlebellsvingar
4 varv
15 Power Clean 50 kg
20 Mountainclimber
15 Sumodeadlift Highpull
20 Sit-ups
Efter 4 varv 50 kettlebellsvingar
Min tid: 18.53 min om jag kommer ihåg rätt.

Vikten på kettlebellen skulle vara 16 kg, men det tyckte jag lät lite lätt så jag körde på  20 kg istället.
Funderade på om jag skulle skala ned till 45 kg på Power clean, men valde att köra på 50 kg.
Efter de första 50 svingarna så var Powerclean väldigt jobbig och jag tror jag var sist av alla de 15 st som var där när jag var klar med dem. De andra varven så fungerade de bättre (och de andra blev tröttare) så när woden var slut så var jag bland de 3-4 bästa ändå. Men jag kände att jag ändå måste få till tekniken och explosiviteten i den övningen.
Efter WODen blev det en lång skön stretch.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar