torsdag 19 januari 2012

Crossfitpass igår

Igår var jag nere på Crossfit Örebro. Var ett tag sedan nu och det var kul att träffa lite crossfittfolk igen,

Efter uppvärmningen körde vi
Squat (3-4 rep) -  60 kg (uppvärmning) - 80 - 90 - 90 - 90
Efter varje set skulle vi vila ca 1 min och sedan köra hängande ringrodd (ca 8-10 rep) och därefter vila 2 min.
För att få det lite jobbigare så satte jag upp fötterna på en box och la en 10 kg´s viktskiva på mage/bröst.
Skulle säkert kunnat ta lite mer i squat, men då tappar jag tekniken och får vikten på tårna och lyfter mer med ländryggen. Antar att jag behöver jobba ännu mer på att stärka gluteusmusklerna plus att jobba med lite mer rörlighet.

Själva WODen var
4 varv
40 Doubleunders
30 Boxhopp
20 Kettlebellsvingar 32 kg
Min tid blev strax över 14 min.
Tappade lite mot de andra i hopprepshoppningen men det tog jag igen på boxhoppen där jag körde 2-5 obrutna i rad, medans de flesta andra stannade till där nere mellan hoppen. Lyckades bli klar först av alla, men tidigare under dagen hade vi några andra som kört passet och deras tider låg på strax över 10 och 12 min.
Skönt pass var det i varje fall

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar