lördag 14 januari 2012

Brottarfys

Imorse testade jag ett nytt pass. Det var något som man kallar Brottarfys och det var Peaklife som anordnade det. I passet så jobbade man två och två och jag fick köra.med Robert som bl.a. vunnit SM i kettlebell, så det blev en riktigt utmaning. Det är riktigt kul med pass där man kör två och två. Förutom boxpass så har jag kört kombinationsträning med Martin Lidberg, Parträning med Paulo Roberto och nu senast var det ju Ruffieutbildningen med Musse och Usama. Dagens brottarfys var minst lika rolig och jobbig som dessa pass och jag fick faktiskt lite nya idéer.

Tyckte de flesta övningar var riktigt bra, men några var sådana som jag själv inte skulle använda och vissa skulle jag instruerat lite mer (säker träning). Dagens grupp var duktiga, men är man helt otränad tror jag passet kan bli lite komplicerat och tufft, men är du inte rädd för att ta på en främmande person och har lite träningsvana så tycker jag att du skall testa detta.
Vi avslutade med att dra alla i gruppen en och en (en vända fick jag två och det var riktigt jobbigt) med ett rep. Riktigt jobbigt, men framförallt kul!

1 kommentar: