måndag 30 januari 2012

Lite mindre paleo och Wolf i lurarna

Fuskat en del de sista dagarna med min paleokost. Det var framförallt förra helgens svensexa som ställde till det och när jag ändå "förstört" experimentet med 30 dagar paleo så har det varit jag valt att inte vara så petig. Dessutom så tror jag att mitt immunförsvar behövde lite mer kolhydrater efter sjukdomen. Blev framförallt en hel del russin, men även naturgodis. Nu har jag även börjat med youghurt och musli till frukosten. Blir också lite proteinpulver med sötningsmedel.
Det jag direkt märkt är att min mage blivit lite sämre och att jag har mer gaser. Skall väl experimentera lite och se vad som ger vad. T.ex. bara äta youghurt 1 eller 2 dagar. Kanske bara lägga till proteinpulvret några andra dagar. Men ikväll när jag kommer hem så blir det nog lite Naturell Yoghurt med fruktsallad, egengjord musli och proteinpulver. Kan bli ett ägg och lite grönsaker också.
Efter bröllopet om 2 veckor tänkte jag dock köra en strikt paleodiet i 30 dagar där jag också skall försöka få till sömnen. Testade förresten ett till av Lev Stark´s recept, nämligen Chicken Nuggets a´la paleo och det var riktigt gott! Finns massor av andra bra recept som jag är sugen på att testa. Bra att ha några favoriter tills de 30 dagarna efter bröllopet.

Körde ett snabbt pass efter jobbet nyss.
4 min Crosstrainer och sedan max 4 min rodd. Kom 1129 m vilket är rätt bra.
Har börjat lyssna på Robb Wolf´s Podcast på min Iphone (finns gratis på Itunes) när jag har möjlighet. Igår lyssnade jag när jag var ute med hunden (vet faktiskt inte varför jag inte tänkt på det förut). De är verkligen givande och bra. Nu hade jag det i lurarna medan jag tränade, vilket kanske gjorde att passet inte var så effektivt. Kan också bero på att jag kände mig lite seg (kan det bero på kosten?).
Körde lite Get-up med 24 och 28 kg´s kettlebell. Körde lite bröstövningar och avslutade med 500 m rodd på ca 1.38 min.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar