torsdag 19 januari 2012

Har ni testat .... ?

I förrgår så testade jag att variera mellan att springa framlänges och baklänges på crosstrainern.
Körde 2 min av varje i 8 min som uppvärmning.
När man kör baklänges så känns det betydligt mer i framsidan av låret och jag upplevde att jag jobbade mer med armarna. Min PT-kund fick senare på eftermiddagen ge sig på en session i Crosstrainern i slutete av hennes pass. Jobbade då med olika belastningar och riktningar i 1 min intervaller. Hon upplevde det som riktigt  jobbigt. Har ni inte testat så gör det. Framförallt så kan de göra passet på crosstrainern lite roligare och även jobbigare.

Jag körde då även lite bicepscurl och andra styrkeövningar. Det var riktigt längesedan då jag haft lite problem med att jag känner av smärta i underarmarna när jag kör just biceps (man får ju dock in den i bl.a. pull-up med supinerat eller neutralt grepp vilket jag kört endel). Började rätt lugnt så det kändes helt OK.


1 kommentar:

  1. jag har inte ens testat att "springa" framlänges på en crosstrainer! :)

    SvaraRadera