lördag 8 februari 2014

Goda bars och Recovery Pro


Fick ju ett paket från Gymgrossiten häromveckan och där i så fanns det ju en del olika bars. Har ju redan skrivit vad jag tycker om de flesta smakerna, men det var ju några nya smaker med i paketet.
Jag har nu fått en ny favorit och det är Goodlife Coconut Dream. Smaken var riktigt god och var precis lagom söt och dessutom så gillade jag konsistensen på den.

Fick ju också två smaker Star-bar och jag gillade verkligen smaken Toffe, men den var lite segare än Goodlife barsen. Har också testat chokladkola och den var också god, men samma konsistens. Tyckte dock att Toffe var strået godare.

Efter onsdagens träning så testade jag också portionen Star Nutition Recovery Pro som jag fick i paketet. Det var chokladsmak på den och jag tyckte den var väldigt god och krämig (utblandad med vatten). Sedan var det inte ett så långt och hårt styrkepass så det var nog inte riktigt nödvändigt (ca 200 kcal med 24 g protein, ca 25 g kolhydrater och ca 1 g fett). De finns i enportionspåsar (ca 12 kr)  eller i 4 kg påsar. Just nu har de ett erbjudande med att man får med en produkt om man köper 4 kg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar