måndag 3 februari 2014

Stockholmsresa och HEfitness

I torsdags åkte jag och min dotter till Stockholm för att träffa min syster. Vi besökte bl.a. Junibacken och Playland Stockholm. Junibacken var roligt (men lite dyrt med 145 kr/vuxen), men jag tror att leklandbesöket (bara 100 kr för Elvira) var ännu bättre med tanke på Elviras ålder och vad hon tycker är roligt (klättra upp på saker och att åka rutschkana).

Jag besökte några träningsbutiker. På HEfitness så köpte jag en uppsättning Fat gripz. Behöver verkligen förbättra min greppstyrka och har läst att ett bra sätt är att använda just Fat gripz i olika övningar som t.ex.i marklyften. Den variant som de hade på HeFitness kallas Manus grip och de fanns i tre olika färger (orange, blå och svart) och jag valde orange. Nu har jag i och för sig lite känningarna i ovansidan på underarmarna p.g.a. det excentriska arbetet i fingrarnas böjmuskler av att bära min dotter på underarmen, så får väl se hur mycket jag använder dem just nu.
Här en youtubereview på engelska på Fatzgrip där ni får lite tips på vad de kan användas till.Fick också med mig en liten gul massageboll. Passar ju bra till att massera mina underarmar då dessa muskler är väldigt stela. Har ju några olika småbollar som jag använder till självmassage (olika studsbollar), men den jag fick nu är nog den jag gillar bäst och priset var bara 49 kr. Den är aningen större (6,2 cm i diameter) och lite hårdare, men framförallt så var det väldigt bra grepp i gummit så bollen inte glider lika lätt när man står och masserar mot en vägg.

Såg dessutom att de hade rea på sina redan låga priser på slamballs och competion kettlebells. Hade jag haft mer pengar skulle jag ha köpt en av deras sandsäckar (viktväska) då de verkade bra och att de är prisvärda.

Tyvärr verkar det som att jag fick någon liten bassilusk då vi var på leklandet eller Junibacken, för idag är jag lite raspig i halsen. Hoppas det går över snart, då jag längtar efter att få träna lite igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar