måndag 27 januari 2014

Paket från Gymgrossisten

I slutet av förra veckan så fick jag ännu ett paket från Gymrossisten med lite prova-på produkter.


Paket innehöll
1 Shaker
1 Gymgrossisten Magazine
1 Gymgrossisten mössa
1 kg Star Nutrition Whey 100 (päron/vanilj)
1 Hardcore ZMA
1 portion Star Nutrition Recovery Pro
1 burk Star Nutrition Intensity (apelsinsmak)
1 burk Hardcore BCAA
1 paket Only One Advanced (multivitamin)
2 Goodlife Bar - Blueberry Delight
2 Goodlife Bar - Mint Temptation
2 Goodlife Bar - Coconut Dream
2 Goodlife Bar - Caramell Coco
2 Goodlife Bar - Chocolate Fantasy
2 Star-Bar - Chokladkola
2 Star-Bar - Toffe Flavour

Blev riktigt glad att de skickad med BCAA Hardcore, då jag faktiskt tänkt skaffa mig ett sådant pulver nu när jag kör periodisk fasta. Framförallt ska jag använda det de dagar då jag tränar på fastande mage (vilket inte alltid kommer att vara praktiskt möjligt). Om jag fattat det rätt så bör man inta ca 10 g BCAA (aminosyror) före träning, enligt Martin Berkhan på Leangains. Hur som helst så var det väldigt gott utblandat då jag använde det före både lördagens och söndagens träning.

Antar att Intensity pulvret ger någon liknande effekt även om den inte innehåller samma aminosyror som BCAA-tillskottet, utan mer som delar av ett EAA-tillskott (L-Arginin, Fenylalanin och Histidin finns i båda). Dessutom innehåller det Kre-Alkalyn (ph-buffrat kreatinmonohydrat). Kreatin har ju en bevisad ökad effekt på träningen, så det är ju en intressant komponent. Det innehåller dessutom koffein som ju också beviserligen skall ge god träningseffekt. Dock så innehåller detta tillskott mer kolhydrater än BCAA som bara är proteiner Så min tanke är att jag inte använder Intensity när jag tränar efter att jag ätit och BCAA när jag tränar fastande. I och med koffeinet vill jag dock inte inta det för sent då det kan störa min sömn.

Denna gång fick jag några saker som jag redan fått i föregående paket, men jag är glad ändå för det är saker som jag använder. Bl.a. har jag förut fått ZMA Hardcore som skall höja testosteronet (om det är lågt), men jag tar dem för att förbättra min hjärna. Såg att de hade specialpris (om man köper 2 st av dem så betalar man bara för 1 st). Only One Advanced har jag också skrivit om förut och de finns i storpack (6 st) om man är intresserad av dem. Vanilla/Pear smaken har jag redan smakat på Whey-80 (som jag gillade), så det skall bli intressant att se vad jag tycker om det med Whey-100 (finns erbjudande på 4 kg och på 8 kg).

Vet inte hur mycket jag kommer att använda mössan, men min 1.5 års dotter tyckte den var rolig att leka med och att sätta på sitt huvud.

Star-Bar finns i de två smaker som jag fick, men jag har inte hunnit smaka dem ännu. Dock så läste jag i Gymgrossisten Magazine att de hade haft ett bar-test i en av deras butiker där 66 personer hade deltagit. Man hade med 15 olika bar i testet och Star-bar Toffe vann det testet.

Vad jag tyckte om Goodlife Barsen kan ni läsa här. Dock skickade de nu med en ny smak som jag är väldigt nyfiken på, nämligen Coconut Cream. I Alladin-asken är det nämligen chokladbiten med kokos som är min favorit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar