fredag 7 februari 2014

Mumsig fredagsmiddag och Intensitydrink vid träningen


Ikväll fixade jag till lite lövbitsrullader tillsammans med rotfrukter i ugn.

Rotfrukterna för kvällen blev
Morötter
Palsternacka
Potatis
Rödbetor

Gjorde även tomathalvor med fetaostbitar på (och basilika och vitlök).

Hade köpt 4 lövbitar när det var rea på dem på Ica Maxi (79 kr/kg tror jag det var), så det blev matlådor till oss också.

Rulladerna gjorde jag med soltorkade tomater och dadlar i. Bredde också ut ett lager färskost med smaken vitlök och örter (½ paket). Kryddade även med cayennepeppar, peppar, vitlökspulver och örtsalt innan jag rullade ihop dem. Stekte så att de fick lite färg och lindade sedan 2 baconskivor runt varje rullad och la tillbaka i stekpannan. Såsen, som jag gjorde i stekpannan medans ruladerna låg kvar, gjordes med grädde, halvt paket fetaost och creme fraiche. Slängde också i lite skivade champinjoner. Blev riktigt gott!
 och kryddade med lite mer cayennepeppar och lite oregano.

Det blev det enda stora målet idag, för jag tog bara några ägg och nötbröd med ost och smör vid 12-tiden.
Vägde än skiva nötbröd (ca 5-6 mm tjock) och det vägde ca 50 g, vilket gjorde att bara brödet gav ca 250 kcal.

Testade Intensity som jag fick från Gymgrossisten. Enligt instruktionerna skulle man ta en drink ca 30 min före passet och en under passet. Smaken som jag fick var apelsin och den smakade bra. Var lite seg innan passet, men kände mig piggare när jag väl började träna. Antagligen koffeinet som finns i drinken som spelade in och att man sedan fyllde på med lite aminosyror påverkar ju bara positivt på resultaten. Efter passet tog jag även en bar (Starbar Toffe)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar