tisdag 29 oktober 2013

Bars

Nu har jag testat alla sorters bar (Goodlife) som jag fick från Gymgrossisten. Som jag skrev förut så åter jag inte bars så ofta då jag hellre gillar riktig mat eller proteinshakes. De flesta bar innehåller ju tillsatser, vilket jag tror att man mår bättre av att minska ner på. Fördelen med bars är att de är väldigt smidiga att ta med sig, de behöver inte kylskåp och man de är oftast goda. Goodlife barsen innehåller rätt mycket protein (ca 16 g/100 g), men också endel kolhydrater (ca 20g/100g).

Godast enligt mig är Blueberry Delight. Jag gillar bars med söt smak, men det får inte bli för mycket.Trodde den skulle vara supersöt, men för min smak var det helt perfekt sötma.


Gillade faktiskt alla smaker. Var innan lite skeptiskt till Mint Temptation, då jag inte är superförtjust i just mintsmak, men jag tyckte att den var helt OK.
Som jag skrev tidigare så blev jag även överraskad av Nutty Peanut och jag skulle nog säga att den hamnade på andra plats tätt följt av Caramel Coco.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar