lördag 15 februari 2014

PB på O´neal roddtest och gårdagens gympass

Igår åkte jag ned till jobbet och körde ett pass på lunchtid. Nackdelen med att träna på jobbet är att det nästan alltid blir lite tid som går åt till att hjälpa till på jobbet och igår gick det ca 15 min av min träningstid till att jobba och dessutom hjälpa en patient med en övning som han fått av mig.

Min träning:
4 min Crosstrainer
4 min maxrodd: 1163 m viker är nytt PB (gamla rekordet 1155 m). Nu är det bra 5 m kvar tills jag når nästa nivå (bra). Förutvar gränsen 1187 m, men i och med att jag fyllt 40 år så gick gränsen lägre. Man får dock komma ihåg att gränserna är satta för roddare och inte motionärer/vanliga personer. Läs mer om 4 min roddtest här (O´Neal roddtest)


Blev helt slut i ben/säte (kunde knappt gå), men inga känningar av illamående (vilket har hänt förut). Beror nog till största del på att jag kör Periodisk fasta just nu och bara har tagit 8 g BCAA och en koffeintablett innan dagens pass. Avslutade gårdagens matintag vid 20.45 med en semla. Iblabd äter även jag gluten :) Skrev början på detta inlägg för att bli människa igen (dvs rätt många minuters vila).

Sittande enarmsaxelpress (utan ryggstöd). Hö/vä 20 kg
7/6 - 8/7 - 7/6 - 7/7 - 8/8
Knästående enarmsrodd 25 kg hö/vä
8/8 - 9/9 - 10/10 - 9/9 - 9/9
Hipthruster med skivstång
10x59 kg - 10x89 kg - 8x119 kg - 6x139 kg - 5x139 kg

Så här såg Hipthrustern ut denna gång. Betydligt skönare än att köra den i smithmaskinen, då man kan trycka fram skivstången så att den kommer på övre delen av låret.

Avslutade med 2 varv
15/sida hållningspilbåge
10 toes to bar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar