söndag 19 januari 2014

Skönt, snabbt hemträningspass

På helgen har jag bestämt att jag inte kör periodisk fasta (PF). Märker att jag saknar att äta min frukost då jag tycker den är god och så är det trevligt att äta frukost tillsammans med familjen. Men jag tror faktiskt att jag var hungrigare vid lunchtid, än de dagar jag kört PF trots min stora frukost bestående av 3 hårdkokta ägg, 3-5 sillbitar, en stor tallrik yoghurt med kokosmjölk, russin, frön och proteinpulver. Märker också att jag inte dricker lika mycket vatten under dagen då jag inte kör PF.

Före lunch så passade jag på att träna ett snabbt pass här hemma. Plockade fram mitt par av 20 kg competionbells (hade ställt in dem i förgår så att handtagen inte var kalla), 2 st 14.5 kg hantlar och det svarta powerbandet. Blev premiär att använda den nya 20 kg kettlebellen som jag köpteNordic Fighter före jul.

Värmde upp med
25 Benböj
20 Ryska kettlebellsvingar 20 kg kettlebell
20 Höga kettlebellsvingar 20 kg kettlebell
15 Armhävningar
10/ben Enbens knäböj
Joint mobilty för axlar
10 Halva divebombers

4 varv
7-8/sida Framåtlutad (med handstöd) hantelrodd med 20 kg kettlebell + svart gummiband
Stående bicepscurl 2x14.5 kg hantlar
10 Stödjehängande raka benlyft (i inåthörnet på köksbänken)
vila (fixade lite snabbt med lunchen)

5/sida Get-up med 20 kg kettlebell

Avslutade med en serie från boken Kettlebellmuscle.
Skulle varit 5 varv, men jag körde bara 3 varv då axlarna tog helt slut i 3:e varvet.

3 varv med 2x20 kg kettlebell
5 Sving High Pull
5 Double Snatch
5 Press
5 Front squar
2 min vila

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar