lördag 11 januari 2014

Skönt gympass igår

Igår blev det ännu ett gympass på ÖKK. Hade ca 1 timma på mig innan jag skulle hem och starta med middagen.

Har lämnat in min Iphone på lagning och fick låna en inte lika bra ersättningstelefon. Brukar skriva ner passet i telefonen medans jag tränar så att jag skall komma ihåg vikter och reps. Nu så skrev jag inte ner passet förens på kvällen så jag kommer inte ihåg alla vikter och reps.

6 min Crosstrainer
Lite rodd och benböj i TRX
Massage med liten boll på ryggmusklerna
Ville försöka få igång musklerna i bröstryggen ordentligt då jag ju har lite ont där sedan i förrgår.

5 varv
Lutande liggande bröstpress med hantlar - 2x24 kg
Axellyft åt sidan med en arm (på lutande bänk) - 8 kg hantel
Stående Bicepscurl med 16 kg hantlar

4 varv
Sittande benspark
Massage på bröstryggen med liten boll

3 varv
Enarms axelpress med 21 kg hantel
Hö/vä Bulgarian Splitsquat med 2x21 kg hantlar

Avslutade med 1 set liggande bröstpress med 2x26 kg hantlar.

Riktigt skönt att jag kunde köra så pass mycket trots mina smärtor i bröstryggen. Men jag kände egentligen inte av det mer en en gång när jag körde det snedlutande axellyftet. Känns som att det är något muskulärt i och med att det kändes mycket bättre när jag tränade. Smärtan känns i och för sig mer som om det har med diskarna att göra, men jag tror och hoppas att det inte är så. Får hoppas att det löser sig snabbt så att jag kan träna vad jag vill igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar