lördag 25 januari 2014

Inte allt med iSVT verionen av Medicin med Moosley

Skrev ju tidigare idag om Medicin med Moosley och att den fanns på SVTplay och att den går på SVT1.
Märkte dock att när jag kollade på längden på Youtbefilmen var längre än den på SVT.

I avsnitt 3 har man tagit bort en del som handlade om pollenallegi. I det första avsnittet så pratade man om sömnkvalitet och det fanns inte med i det avsnitt som jag såg hemma hos mina föräldrar. Vad som klipps bort i det 2:a avsnittet vet jag inte då jag inte har något att jämföra med. Så om ni tycker att ni klara av att inte få en svensk textning så rekommenderar jag att kolla på Youtubeverssionen istället.

Del 3 handlade om miljöföroreingar, probiotika, behandling av migrän, HLR vid drunkning, koffein och HRP (Hormon Replace Therapy)

Del 2 handlade om vitaminer, vad skall man göra när någon satt något i halsen, antibiotika mot ryggvärk, ökar risken för förkylning när du blir våt, statiner, ökar vår hälsa om vi står mer, infertilet pga livmodern är borttagen, hälsotester, deodoranter,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar