fredag 17 januari 2014

Gårdagens träning

Igår åkte jag till jobbet och tränade ett pass. Började med någon minut SkiErg 1 min långsam rodd + 2 min snabb rodd 70 steg på händer Kettlebellsnatchar med 16 kg 20-15-10-5 per hand 3 varv Pull-up Step-up 16 - 20 - 23 kg Stående Bicepscurl 2x17,5 kg 2 varv Sumomarklyft med omvänt grepp (hållningsmarklyft) 70-90 kg Baksida axlar i maskin Pull-up med neutralt grepp Började sedan prata med en kollega om vad som händer på jobbet och vad som behöver köpas in på gymmet. Blev tyvärr lite kall och tappade lite energi så jag slutade med styrketräningen och avslutade med lite roddmaskin. 3 varv 1 min maxrodd + 1 min vila (309-302-300 m). Kör periodisk fasta nu i veckan och det är inga större problem med att hoppa över frukosten. Målet är att fasta 16 timmar och ha ett ätfönster på 8 timmar, men allt som oftast så har ätfönstret blivit ännu mindre. Ibland äter jag inte lunch förens 14.00 och allt som oftast blir middagen någon gång mellan 17.30 och 19.00. Ibland blir det också ett tredje mål mat/mellanmål före eller efter middagen. När jag börjar känna mig lite hungrig brukar jag dricka lite vatten och då går det över rätt snabbt. Så en stor fördel med min periodiska fasta är att jag får i mig mer vatten än jag brukar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar