fredag 3 januari 2014

Lönnsirap och Kokosolja från Iherb

Förra gången jag beställde kosttillskott från Iherb så passade jag även på att köpa några livsmedel. Både kokosolja och lönnsirap är ju superdyrt i sverige så nu passade jag på att köpa storpack av dem (1.53 kg kokosolja och 946 ml lönnsirap). I Sverige kan ju 500 g kokosolja kosta ca 160 kr och 250 g lönnsirap ca 50-60 kr, vilket skulle ge ett pris på ca 680 kr . I vanliga fall brukar jag se till att vikten är under 4 lbs så blir frakten bara 4$. Men eftersom kokosoljan var på 4.38 lbs så fick jag välja den dyrare frakten på 8$ och passade då på att lägga in den stora packen lönnsirap. Mitt pris för dessa blev 48.93$ inkl frakt, vilket blev ca 330 kr. Lite tips som jag fått från andra bloggar är att inte beställa för mer än 320 kr innan frakt för att minska risken för tull och skatt (gjorde andra beställningar på 345 och 565 kr och de blev det ingen tull på) . Nu fick jag ändå betala ca 40 kr tull och skatt (antagligen för att jag var tvungen att använda den dyrare DHL frakten) så priset blev ändå bara ca 360 kr för allt och då blev det ju ändå nästan halva priset mot om jag skulle köpt det i Sverige.

Så nu kan jag baka paleokakor utan att behöva tänka på att lönnsirapen är slut (och dyr). Det är nämligen rätt ofta som just lönnsirap används som sötningsmedel.

Anger du koden: JZC582 (eller klickar på länken) så får ni upp till 10% rabatt på er första order från Iherb.com om ni inte beställt förut (och så får jag en liten rabatt).

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar