torsdag 9 januari 2014

Äntligen på gång

Har känt mig lite krasslig i halsen den senaste veckan, men igår kändes det bättre. Så nu tänkte jag sätta igång att komma i lite bättre form. Skulle vilja minska några cm på magen och bygga lite mer muskler, då julhelgerna satt sina spår. 

Så nu tänkte jag göra ett nytt försök med periodisk fasta (16/8), då jag ju blev lite förkyld förra gången jag testade. I förrgår åt jag den senaste maten ca 20.00 och så åt jag första målet mat igår vid ca 12.30. Dock då tog jag en näringsdrink (Superior Reds) på morgonen tillsammans med mina tillskott som behöver tas på fastande mage. Dessutom blev det en matsked kokosolja någon timma efter det då jag har för mig att jag läst (eller hört på någon podcast) att det inte bryter de bra egenskaperna av fastan. Var faktiskt inga som helst problem. Åt sammanlagt 2 lite större mål och så tog jag en Octanedrink (aminosyror) när jag tränade. Stött på det här med periodisk fasta i två av de senaste böckerna jag läst/lyssnat på och tycker att konceptet låter intressant. Det är Fettfrälst och Man 2.0 - Enginering the Alpha (som jag börjat lyssna på son ljudbok istället för att läsa den).

Gårdagens träning gjorde jag på ÖKK och det såg ut så här

4 min Crosstrainer

20 hängande rodd i Trx
10 Y-drag i Trx
60 steg på händer
3/arm Get-up med 25 kg skivstång
2/arm Get-up med 30 kg skivstång
2 boxhopp (midjehöjd)

3 varv
Pull-up
10 - 9 - 8
Hip Thrust 32 kg kettlebell på mage
10 -12 - 11
Dips
12 - 11 - 12

4 varv
Viktade Pull-up 10 kg
3 - 3 - 3 - 2
Marklyft 110 kg
5 - 5 - 5 - 5
Armhävningar med händer på stången

3 varv
Framåtlutad rodd med hand på bänk 40 kg (hö/vä)
4/4 -5/5 - 5/5
Enbens Liggande legcurl 17.5 kg (hö/vä)
5/5 - 6/6 - 5/5

3 set Tricepspress i dragmaskin (30 kg nedåt/25 kg över huvud)
Varvat med lite fler liggande legcurl

Avslutade med två set framåtlutad stångrodd 
10x45 kg och 7x55 kg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar