torsdag 9 januari 2014

Snabbt träningspass med slyngor


Idag så hann jag med ett snabbt pass ute på den nybyggda träningsställningen i trädgården. Fick lite känningar i bröstryggen idag, så jag körde inga övningar med hantlar/kettlebell.
Hur som helst så satte jag upp ett Jungelgym i träningsställningen. 

Värmde upp med lite benböj med armrodd

Sedan 3 varv 
10-12 Bicepscurl
10-12 Armhävningar med händer i handtagen
10-12/ben Assisterade pistols

Avslutade med pull-ups med neutralt grepp.

Träningen la jag före mitt första mål mat som idag blev ca 14.00 dvs 2 timmar senare än planerat så det blev 18 timmars fasta. Men det var inga problem med att orka träna. I och för sig ett väldigt kort pass, så det är inte så konstigt att det gick bra.

Får se hur det går imorgon, då jag tror att jag åt lite för lite i mitt ätarfönster idag. Hade tänkt fixat en stor omelette med skinka och grönsaker, men hann inte utan det blev istället en tallrik med yoghurt, grädde, kokosmjök, proteinpulver, solrosfrö och pumpafrö till middag. Slängde i mig ett kokt ägg också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar