fredag 30 augusti 2013

Träning på ÖKK och lever till middag

Idag så lämnade jag Elvira hos mina föräldrar i drygt en timma och så åkte jag till ÖKK-gymmet som inte är allt för långt därifrån. I början så körde Crossfit Örebro sina pass där (innan de hade egen lokal) och då köpte jag ett 10-kort som jag inte använt så mycket. Var lite spänd på att se om det fortfarande gällde och det gjorde det.

Började med 4 min Crosstrainer och 2 min halvsnabb rodd.
Var inställd på att köra lite marklyft då jag sällan gör det hemma i garaget. Men tyvärr var det fullt på alla skivstångsstaioner så jag fick vänta med dem.
Körde istället 3 varv
6-10 Strikta pull-up
8-10 Bicepscurl med skivstång (27,5 kg)
10 Dips
Var ett tag sedan jag körde dips, då min vänstra axel krånglat lite. Men idag så fungerade det rätt bra, vilket var kul.

Sedan blev det faktiskt en skivstång ledig så jag fick köra lite marklyft.
4 varv
Marklyft (5 på 80 kg, 3-4-5 på 110 kg)
10/sida Hantelrodd med 32 kg kettlebell
15 Armhävningar med händerna på stången

Var lite sugen på att göra någon typ av Crossfit WOD. Tyvärr så var det ingen mottagning på mobilen, så jag kunde inte kolla upp någon. Fick istället göra en egen.
5 varv så snabbt som möjligt
3 Handstand push-up (kippade i slutet)
6 Pull-up (kippade)
12 Boxhopp
Vet inte vad det var för höjd på plinten (4 delar), men tror det var ca 60 cm
Det tog mig 5 min 57 s att klara av 5 varv

Avslutade med att köra 20 situps i brutalbänken.
Skönt att köra ett pass i ett riktigt gym (och att inte köra det efter 22.00 på kvällen)

Efter passet så bjöd mina föräldrar på middag. De hade tillagat levern som jag hade tagit med mig hemmifrån. Helt OK smak även om jag gillar tunga och hjärta bättre när det gäller inälvsmat. Mamma hade gjort två olika tillagningar. En där hon hade stekt hela levern i ett stycke (rätt lång tid om jag förstod det rätt) med lite salt och peppar på och en där hon hade gjort en gryta av det med lök och morötter. Gillade faktiskt den som bara var stekt bättre.

1 kommentar:

  1. You have the consolation and I would without doubt like everybody to utilize their reports as nicely. casino utan licens

    SvaraRadera