torsdag 22 augusti 2013

Bra roddtid och Pull-up räcke i gungställning

Var några dagar sedan jag bloggade om min träning, men jag har faktiskt tränat. Kommer några fler inlägg inom kort om de andra passen.
I tisdags så åkte jag till jobbet och tränade. Räknade med ett riktigt bra pass då jag hade lite mer tid än vanligt.

Började med
3 min Crosstrainer
4 min maxrodd. Kom 1142 m vilket är riktigt bra för mig, framförallt eftersom jag inte tränat så mycket intervaller på sistone.
Som vanligt är man ganska mör efter 4 min rodden, men kom rätt snabbt igång med

4 varv
5-8 Pull-up
6-12 Bänkpress 50-60-60-60 kg
Rörlighet axel

Trodde som sagt att det skulle bli ett bra pass, men jag kände mig rätt seg och jag höll ett rätt långsamt tempo mellan övningarna. Kan bero på att jag inte skött sömnen de sista dagarna. I måndags kväll satt jag t.ex. och funderade på hur jag skall bygga Elviras sandlåda. Finns en hel del olika lösningar och man vill ju att den skall bli bra på alla sett. Skall också bygga en gungställning. Hittat gungbeslag från Jabo som verkar bra. Hade tänkt att jag skulle fästa ett pull-up räcke på övre plankan och att jag kan fästa mina slyngor i den så den måste vara lite högre än de färdiga gungställningarna som man kan köpa. Någon som har en bra ide på vart man får tag på billiga järnrör till att göra pull-up stång av? Sedan måste man väl gjuta något så att man får det stabilt. Eller så kanske det räcker att slå ned jordankare? Hade tänkt mig att den skulle se ut något som den på bilden här under. När jag var på stan häromdagen så köpte jag gunga, en repstege, trapets och ringar. Dröjer i och för sig några år innan Elvira kan använda dem, men det kommer ju andra barn på besök som måste kunna ha det roligt.


Tillbaka till min träning som fortsatte med

3 varv
10 Marklyft 90 kg
8 T-drag i slyngor

2 varv
10/sida Överkroppsrotation i dragapparat
10/sida Knästående enarmsrodd

Här filmer på några av övningarna jag körde idag.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar