måndag 26 augusti 2013

Prova mina pass gratis

Ikväll så börjar vi vårt höstschema på Örebro Rehabcentrum och jag kommer att ha två pass i veckan då jag är föräldrarledig resterande dagar. Men på just måndagar kommer jag ha två pass som är Core (17.30) och Funktionell Fys  (18.45). Dessa pass börjar idag och om ni vill testa något av dessa pass (eller några av våra andra pass) så är det alltid gratis första gången (antingen denna vecka eller någon annan vecka).

Core är bålstabilitestträning och jag varierar detta pass genom att använda olika övningar och olika redskap varje gång. Försöker köra en hel del stående övningar då det ju oftast är i detta läge som man har behov av att använda sin bålmuskulatur, men självklart kommer det ju bli en och annan planka också.

Mitt andra pass, Funktionell Fys är ett pass där jag fokuserar mer på att bygga upp en allroundstyrka i kroppen och även till viss del öka konditionen. Detta gör jag genom att köra olika helkroppsövningar (men även lite isolerade övningar ibland) med och utan redskap. Ibland kör vi cirkelstyrka och ibland mer renodlad styrketräning följ att en lite intensivare del som ligger mer åt crossfithållet. Kan garantera att du kommer bli trött efter passet om du vill, men är du nybörjare så kan du lägga nivån på övningarna lite lättare. Detta är det pass som jag själv tycker är roligast att ha, då jag verkligen får använda alla mina ideer om funktionell träning.

Ni är varmt välkomna att testa ikväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar