onsdag 28 augusti 2013

Helen och gårdagens kvällsträning

Idag så tog jag med min 24 kg kettlebell och åkte upp till Universitetets idrottsplats där de har en 400 m bana och ett hävräcke

Efter lite lätt uppvärmning och joint mobilty så körde jag igång med dagens Crossfit WOD som var Helen.

3 varv
400 m löpning
21 höga kettlebellsvingar med 24 kg kettlebell
12 pull/up (chippade)
Min tid blev bara 9 min 30 s vilket är ca 40 s långsammare än mitt rekord (8 min 51 s). När jag hade mina sista 12 pull- up så stod klockan på 8 min 47 s, så dessa sista pull-up tog ett tag framförallt pga att mina underarmar var slut (blev 2:or och 3:or).
1:a varvet på 2 min 45 s
2:a varvet på 3 min 10 s
3:e varvet på 3 min 35 s
Löpningen på sista varvet var också seg.

Igår kväll efter att Elvira somnat gick jag ut i garaget och tränade. Kollade in och följde början av några filmer på hårddisken som lite uppvärmning. Gav mig sedan på Steve Cotters DVD Extreme Kettlebell Workout. Denna gång körde jag Lower body workout och de två första core and abs workouterna. Känner faktiskt lite träningsvärk i magmusklerna idag. Helt OK träningspass. Har några pass kvar som jag skall testa någon annan kväll. Rätt skönt att man har en TV i garaget när man tränar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar