onsdag 7 augusti 2013

Sista dagen och skönt pass

Idag så är det sista dagen på några veckor som jag jobbar. Det blir en blandning av semester och föräldraledighet. Sedan kommer jag bara jobba varje måndag och vartannan torsdag eftermiddag så masserar jag på ett företag. Skönt att ha kvar måndagarna då jag ju har både mitt Corepass och mitt Funktionell Fys då.

Idag blev det ett pass innan lunch

1000 m rodd

3 varv
8-10 Benböj (60-65-70 kg)
8 Kipping handstandpush-up
5 Pull-up
Genom att kippa sig upp i handståendet så blir övningen lite lättare för axlarna. Däremot så tränar man ju excentriskt på vägen ner, så det är ett bra sätt att träna upp så att man orkar lite fler HSPU. Dock så behöver man ju lägga in strikta HSPU då och då.
Som ni ser så kör jag pull-up idag igen. Anledningen till att jag har lagt in det i många pass i rad är att jag vill bli bättre på det. Dock så kör jag inte till failure, utan stannar på 5 reps (orkar väl ca 10, såvida det inte är tävling/utmaning för då skulle jag nog kunna ta några till)

2 varv med 15 s vila mellan övningarna
45 s Låga (ansiktshöjd) svingar 24 kg
45 s Utfallsteg 2x12 kg kettlebell i rack
45 s Mountainclimbers
45 s Vä snatch 24 kg kettlebeell
45 s Hö snatch 24 kg kettlebell
45 s Burpees
45 sThrusters 2x12 kg
45 s Vila (dvs sammanlagt 1 min 15 s vila)

Första varvet var inte superjobbigt och jag tyckte då att jag borde haft 2x14 eller 2x16 kg kettlebell i Utfallen och Thrusters. Men i 2:a varvet så kändes det helt OK att "bara" köra med 2x12 kg.
Blev riktigt svettig och anfådd. Tyvärr är inte ventilationen i gymmet på topp, så det var inte supernajs i slutet.

Här ser ni mitt resultat (antal rep per övning)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar