måndag 5 augusti 2013

Skönt pass efter jobbet

Kvällens träning just avklarad

4 min Crosstrainer
2 min snabb rodd

100 steg på händer
Jointmobility för axlar

3 varv med 2x16 kg - 2x14 kg - 2x12 kg kettlebell
5/ sida Väderkvarnar (en över huvud och en hängande)
10 Doublesnatch
10 Frontsquat
10 Thrusters
10 Svingar
10 Press/Pushpress
1 min vila (minst)
Min tid: bara 12.05 s

Första varvet (med 2x16 kg) gick rätt bra, trots att det bitvis var tungt.
På andra varvet (med 2x14 kg) fick jag sätta ned kulorna några gånger
Inför sista varvet blev det faktist 30 s extra vila och sedan fick jag sätta  ned kulorna inför thrusters, men körde resten obrutet. Riktigt jobbig komplex för mig. Är man starkare än jag så kan man börja på högre vikter eller köra alla varven med 2x16 kg.

ca 5 min vila.

Sedan 2 varv
Pull-up (8-6)
Pull-up med omvänt grepp (2-2)
Enbens enhandssnatch med 10 kg hantel
1-2 min massage av trapetiuz

Det märks att jag har "fuskat" lite genom att äta mer kolhydrater och socker nu under semestern, för jag blev lite lätt illamående under dessa sista övningar (vilket jag blir när jag tar ut mig och har ätit "fel")

Avslutade med stretch av axlar och lats


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar