fredag 23 augusti 2013

Träning med syrran

I söndags så var syrran på besök hemma hos oss. Efter uppvärmningen så körde vi en cirkelstyrka som jag satt ihop. Vi jobbade med 2 stationer i taget. Den ena körde en station samtidigt som den ande gjorde en annan station. Sedan växlade vi stationer 3 gånger (så att man hann hann varje station 2 ggr). Körde 45 s och vilade 10 s mellan. Syrran berättade att hon hade haft träningsvärk i hela kroppen efter passet. Själv kände jag inte av någon träningsvärk, så jag tog nog inte i lika mycket som syrran

Lyfta stor Medball (10 kg) över axeln
Utfallssteg (jag med 2x 16 kg i händerna)

Pull-up/hängande rodd i slyngor
Burpees

Bearwalk
Snatch + slam med sandball

Seasawwalk (jag 2x16 kg kettlebell)
Sprint 15 m

Thrusters (2x16 kg kettlebell för mig
Situps

Avslutade med tabata snatches (syrran kettlebellsvingar) med 2x 16 kg kettlebell
Dvs. 20 s arbete och 10 s vila som upprepades 8 ggr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar