torsdag 22 augusti 2013

Träna med träningsfilmer i garaget

I fredags kväll så passade jag på att gå ut i garaget för att träna efter att Elvira somnat på kvällen. Hade kopierat mina rip-60 dvd-skivor till datorn, så att jag skulle kunna köra dem på min mediaspelare (som är inkopplad till TVn i garaget). Visade sig dock att jag rippat dem till ett fornat som mediaspelaren inte klarade av. Valde då en annan film istället. Det blev Extreme Kettlebell Workout med Steve Cotter. Körde hans Upper Body Program. Han började med en uppvärmning och sedan blev det 2 varv av en serie på 8 övningar. Var faktiskt några övningar som jag inte testat förut och som var riktigt bra. I programmet är det några övningar där man behöver 2 st lika stora kettlebells. Gillade programmet även om jag inte blev helt slut efter de dryga 30 min som programmet tog. Började också köra uppvärmningen till Lower Body Workout plus första övningen, men hann inte köra hela programmet så det får bli en annan gång.

Igår så hade jag testat att konventera filerna till ett annat format men det fungerade inte nu heller så då körde jag en annan film. Det var The Art of Strength - Providence som är ett kettlebellprogram. Har inte kört det programmet förut, men jag gillade den och det kändes som om hela kroppen fick sig en genomkörare. Passet börjar med en uppvärmning och sedan kör man 14 st moduler som är 2 min långa. Mellan varje modul så vilar man 1 min. Passet avslutades med 3 min snatch, men jag kände av min vänstra armbåge så jag gav upp efter ca 1 min. Har varit lite slarvig med att använda mitt Voodo Flossband, så det får jag skärpa mig med.
Jag fick ändra lite vikter på kettlebells i de olika övningarna, vilket innebär att man bör ha 2-3 olika stora kettlebells om man skall köra programmet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar