torsdag 30 juni 2011

Unna sig något gott!

Funderar om jag skulle boka in någon typ av behadling för mig själv när jag går på semester i början av nästa vecka. Väldigt dålig på att boka in sådant. Kan bero på att jag hellre lägger pengarna på något nytt roligt träningsredskap istället.

Här får ni Örebroare några bra tips på hur ni kan skämma bort er själva.

Dagens tips 1: REA på Massage hos Benny Åhlstedt, 40 % rabatt på alla behandlingar i Juli. Boka på http://massagecenter.bokadirekt.se/ ange kod "Sommar 2011". Inte fått massage av honom själv, men vet att han kan ta i och har hört att han är bra. Han kör liksom mig själv med Finsk djupmassage i grunden.

Dagens tips 2 : Ansiktsbehandlingen, Stora Ansiktkuren, för halva priset (ord. 500 kr) på Massage Relax & Spa. Läs mer på Dagens deal, http://dagensdeal.nu/r/608. Vet att Alexandra hos dem är bra och väldigt trevlig, även om jag inte själv testat just ansiktskuren.

Dagens tips 3 : Hälsokällan Spa har inga speciella erbjudande just nu vad jag vet, men Anette där ärväldigt trevlig. Rekommenderar deras Hot Stone massage. De har dessutom Floating

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar