söndag 12 juni 2011

Tårta

Idag var det dags för födelsedagsfest. Fyller i och för sig inte förens imorgon, men då jobbar jag sent, så svärföräldrar, försäldrar och sambons bror med familj kom på besök.

Jag gjorde en väldigt god tårta. Köpte en vanlig tårtbotten. i 3 delar
Första lagret fyllning blev mosad banan, skivade jordgubbar och kesella.
På andra lagret blev det vaniljkräm med päron (som legat i socker lag).
Vaniljkrämen gjorde med lättmjölk och så spädde jag ut med vaniljproteinpulver. Blir ju ändå en hel del socker, men lite mer protein.
På toppen blev det ett tunt lager grädde, vindruvor, kiwi, hackad mandel och riven vit choklad.
I grädden så blandade jag i proteinpulver med päronsmak och då behövde jag inte ha i något extra socker.
Blev riktigt saftig och god.

Innan det så grillade vi entrecote och biff. På grillen blev också champinjoner, halloumi, tomat med vitlök och ost. Till det bl.a. sallad, färskpotatis, bönsallad och en sås gjord på Kesella och sweet chili sås.
En riktig höjdare.

Jag hann också träna en stund nu på kvällen. Löpning i ca 10 min. Stannade sedan i lekparken och körde chins, dips, hängande rodd och en benövning. Väl hemma i trädgården blev det lite handstående i parallettes, bicepscurl, axelpress hantelrodd och squatclean med sandsäck. Inte det jobbigaste passet, men skönt att träna lite.

1 kommentar: