lördag 18 juni 2011

Gårdagens träning

Igår, fredag, så tänkte jag köra Åstrandskonditionstest som uppvärmning. Började cykla och la på mer och mer motstånd, men det måste varit något fel på pulsbandet, för när jag körde på max belastning, så var min puls inte ens uppe i 100 slag/min och man behöver minst 120 slag/min för att kunna köra testet. När jag stannade till och försökte felsöka, så kände jag att jag hade en puls långt över 100 slag/minut. Får väl testa igen nästa vecka.

Innan det så körde jag lite triggerpunktbehandling med foamrollern och min studsboll.
Själva träningen blev massor av set av 100 kg marklyft och Pullup med 10 kg extravikt (5 reps per set). Dessutom blev det hantelrodd, rygglyft med axellyft, bicepscurl, en magövning och pull-up med neutralt grepp (mellan två stänger och med 10 kg extravikt).

Här kommer en film med lite tips på hur du kan träna med två kettlebells

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar