fredag 17 juni 2011

Kosttillskott

Skall bli intressant att se vilka kosttillskott som jag vunnit.
Har faktiskt länge varit intresserad av att pröva på Holistics kosttillkott. Har läst mycket gott om dem på olika bloggar.

Själv använder jag inte så mycket kosttillskott. Ibland tar jag en c-vitamin i brustablett, men det är faktiskt mest för att jag tycker att det är gott (blir oftast jordgubbssmak). De dagar jag inte äter fisk så tar jag tillskott av Omega-3, via fiskolja.
Sedan använder jag en del proteinpulver. Använder det som smaksättare till youghurten på frukosten och sedan använder jag det ibland direkt efter träning. Har också börjat använda det direkt innan träning för att ha tillräckligt med protein under träningen.Nu testar jag faktiskt ett tillskott av antioxidanter i form av Elixir från Vitalis (finns bl.a. på Lifebutikerna).
På beskrivningen står det "Ett smart Elixir som består en komplett mix av högkoncentrerade extrakt från naturens 7 mest stärkande frukter och bär. "
Innehåller
ALFALFA

SVARTA VINBÄR
MACA ROTFRUKT
GINSENG
GRANATÄPPLE
GOJIBÄR
LAKRITSROT
Läser man recensionerna av denna produkt så upplever många positva resultat av det och jag upplever faktiskt själv att jag blir lite piggare av det.


När det gäller proteinpulver så är min favorit MMsports eget märke Body Sience Whey 100.
Fördelen med det är att det smakar gott oc är väldigt lättlösligt (man behöver inte skaka i en shaker utan kan också röra om det i ett glas). Dessutom är det billigt och det blir ännu billigare om du köper flera påsar. Själva kvaliteten på proteinet kan jag inte uttala mig om, men läser man på hemsidan så verkar det bra.
Jag kör mest med vaniljsmak, men testade nu också deras nya smark päronsplit, som jag också gillade (använde den bl.a. i grädden på min födelsedagstårta).
De har också en variant som är utan smak och sötningmedel för den som vill undvika dessa saker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar