måndag 4 juli 2011

Svensexa

Inte bloggat sedan torsdags, men det är mycket just nu och jag hinner knappt med min egen träning.

I fredags så hann jag träna ett kort pass. Skruvade upp några fästen ute på mitt hus så att jag skall kunna hänga upp slyngor och ringar där. Så fredagens pass blev mest olika slyngövningar som hängande t.ex. rodd, pull-up och dips. Skall nog skruva upp två fästen till så att jag kan ha två slyngor med olika höjd uppe samtidigt. Blir ännu smidigare så.

I lördags hade jag tänkt åka till löparbanorna vid GIH och köra ett crossfitpass, men lbev istället kidnappad på min svensexa.  I och med att vi skall ha ett lite bröllop med i princip bara släkt och som mestadels kommer utifrån landet, så hade jag inte räknat med någon svensexa. Men det blev alltså av, även om vi inte var så många. Efter diverse försök att villa bort att det var min svensexa så gled bilen in på ett bekant ställe.
Första aktiviteten var på Crossfit Örebro, där jag fick utmana 3 av crossfitinstruktörerna på 10 olika grenar.
Jag fick välja ordning på grenarna och vem jag skulle utmana (men fick inte välja samma person 2 grenar i rad). Detta var en riktigt rolig aktivitet som jag verkligen uppskattade
Grenarna var
- Snabbast på 10 burpess (förlorade)
- Idioten (förlorade)
- Flest obrutna muscle-up (vann)
- Armgång i pull-up-räcket (vann)
- Enarmspress med kettlebell på höger och vänster arm.
  Valde vikten 20 kg (gjorde 26 och förlorade mot 28 st)
- Klättra fram med en ölburk så lång fram som möjligt (armhävningsställning) och komma tillbaka igen med den återstående burken (vann)
- Precisionskast med medicinboll (förlorade med en boll)
- Deadhang i hävräck. dvs hänga så länge som möjligt (vann)
- Längst på 1 min rodd (förlorade, 234 mot 243 m om jag kom ihåg rätt)
Sedan var det en gren till som jag inte kommer ihåg, men jag förlorade den också.


Det var riktigt roligt även om jag förlorade med 6-4. Men ett stort tack till Per, Jonas och Benny som ställde upp som motståndare.

Dagen fortsatte med go-kart (förlorade), bowling (förlorade) och grillning. Det vanligaste är ju att man sedan går ut på krogen, men istället så plockade de fram sällskapspelet RISK som vi spelade fram till 03.00 på natten (vann). Så glad att de hade valde detta isället för krogen. Är så himla nöjd med dagen även om jag mestadels förlorade de olika tävlingsmomenten och jag är glad att den inte gick ut på att förnedra mig (mer än lite fula träningskläder). Kan bara tacka och bocka till Martin och Ingmar som verkligen hade räknat ut hur jag ville ha min svensexa.


Idag, måndag så blev det dock ett ordentligt träningspass. Körde rygg, biceps, lite ben och mage. blev en hel del tunga marklyft också.

4 kommentarer:

 1. Åh vad roligt! Svensexor är svårt, ofta blir det precis som du säger, bara massa förnedring. När ska ni gifta er?

  SvaraRadera
 2. Vi gifter oss på lördag.
  Tänkt viga oss utomhus, så vi hoppas på uppehåll :)

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du fick en så bra dag och grattis till det stundande bröllopet. Kram!

  SvaraRadera