onsdag 22 juni 2011

Fel WOD

Hittade en WOD på ett forum som jag tyckte såg lagom jobbig ut för dagens träning

Värmde upp med 3 min crosstrainer, 3 min löpning oc 2 min rodd

Woden som jag hittade såg ut som följande
10 varv så snabbt som möjligt
10 pull-up
10 dips
10 sit-ups
10 benböj

Men när jag väl började köra så kom jag ihåg
10 varvs å snabbt som möjligt
10 pull-up
10 dips
10 Push-up
10 sit-ups
Min tid på denna WOD blev 22.18 min och fram till de sista 2 varven så låg jag på ca 2 min per varv, men som ni ser så dog jag rätt bra på slutet då dessa  varv tog ca 3 min.
Första varvet körde jag Chest to bar istället för Pull-up. Sedan blev det fö jobbigt, men jag körde alla pull-ups obrutna. Dips var betydligt jobbigare än jag trodde. Kan i och för sig bero på att jag la in armhävnigar istället för benböj och armhävningar använder en hel del muskler som man även använder i dips. Sista varvet blev enkla dips. Armhävningarna var också väldigt jobbiga. Sit-ups var inga problem alls och blev som en slags vila inför de andra övningarna.
Men blev som sagt lite snopen när jag märkte att jag förtungat passet lite.

Avslutade med 4-6 reps x5  av Sittande bicepscurl (15 kg hantlar) och 100 kg marklyft.
Idag kände jag att jag fick riktigt bra teknik i några av marklyften. Märker att jag ibland krummar i skuldran och även lite i svanken när jag lyfter tungt i marklyften, men lyckades hålla uppe överkroppen bra idag så att det tog lite mer på ben/rumpa.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar