måndag 6 juni 2011

Blev ingen final :(


Såg nu att man tagit ut finalisterna i Fitnessfighten.
Du kan gå in och rösta på vem du tycker har fått bäst resultat här.

Är faktiskt lite besviken på att jag inte kom med, eftersom jag är väldigt nöjd med mina resultat. Men de som kom med har också kämpat på väldigt bra.
Får se om jag kanske är med i september igen. Då kommer jag nog inte köra helt efter Fitnessfight-tänket med träningen. Tror att jag skulle kunnat bygga mer muskler med annan träning (såg att en av finalisterna inte körde efter fitnessfight-tänket utan körde mer tuffare styrketräning, om man kollade in hans blogg).
Hur som helst otroligt nöjd med mina resultat i Fitnessfighten.

3 kommentarer:

 1. Kan hålla med dig i besvikelsen faktiskt. Men då är det bara att kötta på med all annan träning då och strunta i själva fustra-tänket.
  Jag röstade på den första tjejen, för jag tycker nog att det hon som jobbat bäst utifrån förutsättningarna från början :-)

  SvaraRadera
 2. Lite här med, trodde aldrig att jag skulle komma till final med 250 hungriga fitnessfighters, men det känns lite konstigt någonstans med finalisterna :S Just att köra eget/annat träningsprogram känns ju lite fel enligt mig... Men det är ju inte min åsikt som räknas... Man ska nog vara lite så att man inte försöker se likadan ut på korten för att ge en rättvisande bild och istället sacka ihop på före och spänna till sig på efter :)
  Han sista snubben fick ju helt fantastiska resultat, de känns omöjliga på nått vis, men har han lyckats med det där då ångrar jag verkligen vart jag lade min röst.

  SvaraRadera
 3. Jag gav min röst till sista killen. Håller på att skriva ett inlägg om just tävlingsbiten av Fitnessfighten och mina tankar runt det. Jag tycker att det skall vara OK att köra sitt eget race, men då skall det kanske framgå lite bättre innan. Själv så höll jag mig inte till programmet helt utan tog bort och lade till egna övningar. Gjorde också några tester på kosten så man jag körde väl inte helt som man skulle heller.

  SvaraRadera