lördag 11 juni 2011

Favoritövningar och Crossfit

Äntligen är mitt internet igång igen. Modemet slogs ut av åskvädret tidigare i veckan.

Idag hade jag tänkt träna på morgonen när solen sken, men jag fastnade i trädgårdsarbete. Nu är det inte lika bra väder, men jag skall ge mig ut i trädgården ändå. Hoppas bara att det inte börjar regna.
Tänkte jobba en hel del med kettlebells, brandslang och sandsäck.

Igår körde jag två Crossfitpass plus att jag körde lite övningar (som jag filmade) på jobbet.
Filmen som jag filmade (som är här under) visar några av mina favoritövningar just nu. Kolla extra på bröstpressen med gummiband. Det gäller att sätta gummibandet på rätt ställe :)På kvällen så åkte jag och min kettlebell till GIH och deras löparbana (där de även har hävräcken) och körde crossfitpasset Helen.
Dvs. så fort som möjligt 3 varv av
400 m löpning
21 kettlebellsvingar, 24 kg
12 Pull-up
Min tid blev 8.53, vilket är mycket bättre än jag haft förut.

Direkt efter det så åkte jag till Crossfit Örebro och hoppade på det passet.
Var ett riktigt kul pass, som var en variant av Cindy, men armhävningarna blev inte alls så tunga som de brukar.
Passet var 10 varv så fort som möjligt av
5 Chest to bar - Jag körde Pull-ups
10 Armhävningar
15 Sit-ups
200 m löpning
Min tid blev 19.10 vilket också känns som en rätt hyfsad tid. Vi var  4 st som körde passet och jag tog i lite extra för att slå de andra med så mycket som möjligt. Känner att jag blivit betydligt bättre på min löpning sedan jag var med i Fitnessfghten.  Hade nog kunnat öka lite till på de sista löpningarna, eftersom man ju får hämta andan när man kör de andra tre övningarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar