söndag 19 juni 2011

Alla måsten

Så tråkigt när alla "måsten" behöver bli prioriterade istället för ens träning.
Igår var det väldigt perfekt väder för att träna ett härligt pass ute på altanen, men tyvärr så fanns det ingen tid över till att gå ut och träna. Vissa måsten påverkar ju andra och hur deras "måsten" kan utföras så man kan inte alltid tänka på det som kanske skulle vara bäst för en själv.
Dagen har också varit fylld av "måsten", men nu på kvällen så valde jag bort TV-tiden i soffan och gav mig ut och tränade ett snabbt pass istället. Känns skönt att man i varje fall hann lägga 30-40 min på sin träning nu under helgen.

Dagens träning blev 900 m löpning. 40 kettlebellsvingar, lite övningar med brandslangen.
Sedan gav jag mig på RKC-snatchtest. D.v.s. så många kettlebellsnatchar som möjligt på 5 min med en 24 kg´s kettlebell. Det blev 107 st, vilket är bland det mesta jag haft på det testet.
Körde sedan armhävningar med gummiband (blått woody), pull-ups med brandslang och handstand push-up.
Avslutade med 100 kettlebellsvingar (höga) med 24 kg. Trodde inte det skulle vara några problem att komma under 5 min, men min tid blev 5.20. Berodde på att jag inte orkade på grund av greppet. När man kör snatchar så får ju en hand vila.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar