söndag 3 oktober 2010

Äntligen igång igen

Skönt att komma igång med träningen. I fredags hann jag med ett snabbt pass på jobbet och då körde jag lite "vanlig" styrketräning som t.ex. bicepscurl, hantelrodd och dips.

Igår körde jag ett pass med Junglegym i min trappa ner till gillestugan efter att vi gått en långpromenad i skogen. Bland annat enbens knäböj, supported hansdtand push-up, hängande rodd och chins.

Idag var det så fint väder ute så då passade jag på att träna utomhus.

Värmde upp med bl.a. hopprep, armhävningar i parallettes och thrustes med 12 kg kettlebell.
Sedan körde jag lite höga svingar med min 32 kg´s kettlebell. Det blev 10 st och sedan vila. Sista gången så fick jag lite för mycket fart på kettlebellen så jag orkade inte hålla den med handleden och istället för att försöka hålla emot så valde jag att släppa kulan (dumt och skada handleden). Det blev en fin liten krater på gräsmattan, så jag bör väl fylla igen det innan någon snubblar på den. Skönt att man inte var inomhus.

Körde sedan en lite kombination. 1 min handstand push-up (mestadels halvägs), 1 min Boxjump, 1 min armhävningar med fötter på box och armar på parallettes, 1 min wallball (benböj + kast med medicinboll upp på vägg) med 10 kg medicinboll, 1 min vila och 1 min Thrustes (varannan med frontsquat) med 2 st 16 kg´s kettlebell.

Ville träna lite mer ben så jag körde ett set med 10 rep enbens knäböj med 20 och 32 kg´s kettlebell i händerna.
Sedan blev det pikerad armhävningsgång med fötter i Powerwheel. Kom på att det var mycket jobbigare och svårare att göra den på gräs än på asfalten.

Saknar verkligen min kamera för det hade varit kul att kunna visa övningarna för er. Tyvärr verkar det som om jag glömt eller tappat den någonstans (eller så har någon tagit den ur min jackficka där jag brukar ha den) eftersom jag inte hittar den någonstans.

1 kommentar: