tisdag 19 oktober 2010

Hosta - ARRRGGHHH

Det onda i halsen och segheten har försvunnit, men kvar är en irriterande hosta och så är jag lite snuvig. Inatt så blev det inte så mycket sömn, då jag låg och hostade mestadelen. Tog Bromhexin innan läggdags, eftersom det skall hjälpa mot hosta med segt slem, men jag tyckte inte att det hjälpte så mycket.
Någon som har något bra tips till att bli av med hostan.

Igår så fick jag även värsta rethostan när jaghade en introduktion i gymmet. var tvungen att springa iväg och dricka vatten. Som tur var så hade jag även halstabletter i mitt skåp och dessa lindrade besvären så att jag kunde fortsätta med instruktionen. Kändes dock lite pinsamt att behöva lämna kunden i några minuter.

Ikväll är det Crossfitträning nere på Crossfit Örebro, men eftersom jag tror att de skall springa ute idag så tror jag att jag hoppar den träning. Kanske leker lite med min sandsäck istället. Fyllde den sista innersäcken med lite lättare material så nu kan jag nog fixa några övningar med den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar