onsdag 6 oktober 2010

Skön dag

Idag har jag hunnit träna två gånger. Kommer inte ens ihåg när det hände senast.

Tränade innan lunch på jobbet. Värmde upp med rodd och hopprep. Slängde sedan upp mina Junglegym (JG) i ribbstolen och tog fram en Bosu och Bulgarian bag. Blev en hel del ben som t.ex. enbens knäböj med upphopp med stöd av JG, enbens burpess med andra benet i JG och pistol på BOSU. Körde också några sköna bålstabövningar. Ena övningen var att man pendlar sida till sida och den andra är gruppering i armhävningsställning (om man dessutom tar kroppen lite bakom händerna så blir den riktigt tung). I båda övningarna så har man fötterna i JG. Sedan blev det några spinnar med Bulgarian och några övningar till med JG. Riktigt svettig blev jag.På kvällen så åkte jag ner till Njoy och belamrade deras chinsräcke i 20 min. Körde crossfitpasset Cindy.
På 20 min så skall man göra så många varv som möjligt av
5 Chins (Uppdrag)
10 Armhävningar (bröst och höft i innan vändning)
15 Benböj (utan vikt)

Jag lyckades med 16 varv och 4 chins (tror jag, för jag blev lite osäker på 12:e varvet hur många jag gjort). Jobbigast var faktiskt armhävningarna och så var det förra gången då jag körde en halv Cindy (10 min).
Passet var jobbig, men rent konditionsmässigt var jag inte slut.

Imorgon så får ni hålla utkik efter min sammanfattning av Slyngtesten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar