lördag 23 oktober 2010

Tid att läsa

Har så mycket som jag vill läsa nu.

Har inte hunnit läsa senaste Träningsguiden som jag fick för någon vecka sedan.
I förrgår fick jag nyaste Fitness Magazine tillsammans med Dagens Träninsidustri och jag vet inte när jag skall hinna läsa dessa. Idag fick jag Aktiv träning som jag provar 2 nummer. Har några gamla Blossom som jag inte hunnit läsa ännu.

Försöker läsa lite varje kväll, men det blir inte så mycket. Framförallt när jag halvsomnar ibland och måste läsa om en hel del. Måste se till att skaffa mig tid till läsning

Just nu så har jag läst en hel del Crossfit Training Guide inför Crossfitkursen nästa helg.
Håller också på att läsa "Master Your Metabolism" av Jillian Michaels samtidigt som "Ultimate Warrior Workouts" av Martin Rooney. I dagarna fick jag även "Movement: Functional Movement Systems: Screening, Assessment, and Corrective Strategies" av Gray Cook. Läst hans bok Athletic Body In Balance. Riktigt sugen på att gå utbildningen FMS, men den ända kurs som går nu är i USA. Har hört att systemet är riktigt bra. Man kan i och för sig köpa DVD-serien (tror det är 15 skivor), men den kostar ca 5000 kr vilket ju är en del.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar